Website vernieuwd

Wie af en toe op de website van onze stichting kijkt, heeft het al opgemerkt: deze zomer hebben we de website ingrijpend vernieuwd. Het logo en de homepage hebben een wat strakkere en moderne uitstraling gekregen. Het menu is aangepast zodat de informatie beter te vinden is en er is veel meer beeldmateriaal toegevoegd. De nieuwsberichten zijn vanaf elke pagina te lezen. Niet alleen is de website daardoor aantrekkelijker geworden, de informatie is nu ook beter te lezen op smart phones en tablets.

Onze welgemeende dank gaat uit naar  Erwin Odendaal, die zijn bijdrage aan de stichting Kakaran levert door gratis voor ons het webdesign en beheer te doen. Samen met de directeur heeft hij gezorgd voor de vernieuwde site. Ook dank aan de bestuursleden die hebben meegelezen en feedback gegeven.

We zijn erg benieuwd wat jullie, de donateurs en financiers, vinden van de huidige website. Kun je de informatie vinden die je zoekt? Heb je nog suggesties voor verbetering? De komende maanden gaan we ook het Franstalige deel van de website verder ontwikkelen, waarbij we ook onze Senegalese partners uitnodigen om mee te denken.

Posted in Nieuws.