Nieuwe kinderen en donateurs

Via Nommez Ba, onze contactpersoon in Mbour, bereikten ons vier aanvragen voor nieuwe kinderen. Twee daarvan hebben we gehonoreerd. Een van de twee betreft een jongen die na een verkeersongeluk en een operatie zijn school weer wil oppakken.

De andere gehonoreerde aanvraag is voor een student, die ondanks zijn fysieke handicap op eigen kracht zijn middelbare school diploma heeft gehaald en inmiddels is begonnen aan een driejarige opleiding in Bank en Verzekeringen. Twee nieuwe donateurs, Marieke Brouwer en Rien Bremmer, hebben de opleiding van deze student voor hun rekening genomen.
Een derde aanvraag zullen we mogelijk honoreren als de operatie van het betreffende jongetje is geslaagd en het duidelijk is gworden of hij inderdaad naar school kan.

Tot ons verdriet hebben we afgelopen maaand afscheid moeten nemen van twee trouwe donateurs van het eerste uur, Jan Bennis en Truus Bennis-Schuijt. Zij overleden kort na elkaar. Wij danken hen voor alles wat ze in de afgelopen jaren hebben betekend voor Kakaran.

Posted in Nieuws.