Jarig!

De afgelopen maand vierde Esther Kruyswijk haar 50verjaardag. Ze vroeg  geen cadeaus, maar een donatie voor Kakaran. Dat heeft een mooi bedrag opgeleverd, waarvan een deel zal worden besteed aan een nieuw modem voor de Salle Gerti van de school in Chaden. In die school hebben we in 2013 een computerlokaal ingericht, zodat de leerlingen vertrouwd kunnen raken met internet. Een ander deel van het bijeengebrachte bedrag gaat naar de exploitatie van het Atelier Mobile Orthpédique (AMO). Zo kan de auto weer een tijdje rijden!

Ook Gerard Schuijt vierde zijn verjaardag. In juni werd hij 80 jaar. Ter gelegenheid van dit heuglijke feit gaf hij een boekje uit: Herinneringen van een opgewekt mens. Aan de gelukkigen die het boekje mochten ontvangen vroeg hij een donatie te doen voor Kakaran. Ook dit heeft een mooi geldbedrag opgeleverd: inmiddels ruim vierduizend euro! Een deel van dit bedrag hebben we bij de financiering van een Salle Polyvalente bij de school in Koulouck Mbada gelegd, waardoor deze financiering nu rond is. Zoals we eerder op de website hebben genoemd, wordt het door ons bijeengebrachte bedrag vermeerderd met 50% door de Stichting Wilde Ganzen. Binnenkort kan de eerste paal de grond in!

Aan Gerard en Esther en al hun vrienden en familie: mede namens onze contactpersonen in Senegal heel hartelijk dank voor jullie gulle gaven!

Posted in Nieuws.