Impressie Mongolie-reis

Zoals eerder gemeld op deze website, hebben Daan en Joran een reis gemaakt naar Mongolie in hun oude Nissan, om geld op te halen voor Kakaran. De bijna vijfduizend euro die ze hebben opgehaald komen ten goede aan het orthopedisch atelier van het ziekenhuis in Tambacounda en het orthopedisch centrum in Mbour. Hier kun je een filmverslag zien van de indrukwekkende reis die ze hebben gemaakt.

De medewerkers van het orthopedisch centrum in Tambacounda waren ontzettend blij met de medische apparatuur die kon worden aangeschaft met de donatie. In aanwezigheid van het  bestuur van Kakaran Senegal is de cheque in ontvangst genomen op de orthopedische afdeling.

 

ontvangst orthopedische apparatuurEnkele weken later werd de nieuwe apparatuur afgeleverd. Hier rechts op de foto staat Ndongo Sow, verantwoordelijk voor het mobiele atelier, die de nieuw aangeschafte apparatuur uitpakt. En hieronder nog meer nieuwe apparatuur, waaronder een hometrainer waarmee patiënten die een nieuwe prothese hebben gekregen, kunnen oefenen.

 

 

Posted in Nieuws.