De school van Koulouck

Zoals jullie weten zijn we al enige tijd bezig om het benodigde bedrag bijeen te krijgen om de school in Koulouck Mbada te voorzien van een salle polyvalente, een lokaal waar de directeur gesprekken kan voeren, waar ouderavonden kunnen plaatsvinden en gemeenschappelijke bijeenkomsten met leerlingen kunnen worden georganiseerd.

In maart hebben we de toezegging gekregen van de Stichting Wilde Ganzen dat zij het bedrag dat wij bijeenbrengen, zullen vermeerderen met 50%! Gezien de offerte die er ligt betekent dat we nog duizend euro moeten verzamelen en dan kan het lokaal gebouwd worden. We hopen dat we tegen de zomer dit bedrag bijeen hebben, zodat het lokaal gebouwd kan worden in de schoolvakantie.

Misschien stimuleert dit bericht je om een kleine inzamelingsactie te houden op de school van je kinderen, of op je werk, of in de buurt waar je woont. Je kunt ook een sponsorloop houden, een alternatief cadeau vragen voor je verjaardag of een pot op tafel zetten bij een familiebijeenkomst. Ideeën genoeg! Laat maar weten als we je daarbij kunnen ondersteunen. Alle beetjes helpen!

Posted in Nieuws.